Συνεργασίες

Στρατηγικές συνεργασίες

Με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας

Ευθυμίου Ιατρικά Ορθοπαιδικά

Μία εταιρεία με πολυετή παρουσία στον χώρο της υγείας παρέχοντας στους πελάτες τα πλέον καινοτόμα και πρωτοπόρα προϊόντα. Με άξονα την προώθηση σύγχρονων και επαναστατικών βοηθημάτων & μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας η Ευθυμίου φροντίζει διαρκώς, σε στενή συνεργασία με εξειδικευμένους ιατρούς, για την όσο το δυνατόν ποιοτικότερη και ταχύτερη παροχή υπηρεσιών στον ασθενή.

Ortholife

H Ortholife απο το 2010 παρέχει εμπεριστατωμένες υπηρεσίες στο χώρο της ορθοπεδικής αποκατάστασης σε άτομα με ακρωτηριασμό, παραπληγία, ημιπληγία και σε κάθε είδους παθομηχανική ορθοπεδική διαταραχή. Οι ιδρυτές της Ortholife, καθώς και οι συνεργάτες τους, συνθέτουν μια εξειδικευμένη ομάδα που στοχεύει στη διεπιστημονική προσέγγιση της πάθησης του ασθενή και πάντα με ανθρώπινο πρόσωπο, αναπτύσσει σχέσεις ειλικρίνειας και φροντίδας, με σκοπό την επανένταξη του ασθενούς σε μια φυσιολογική καθημερινότητα.

Αποκλειστικός πάροχος ΕΟΠΥΥ

Ε.Ο.Π.Υ.Υ. – Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας: ο κύριος φορέας κοινωνικής ασφάλισης στη Χώρα

Ottobock SE & Co

Μία εταιρεία με έδρα το Duderstadt της Γερμανίας, που δραστηριοποιείται στον τομέα της ορθοπεδικής τεχνολογίας. Θεωρείται ηγέτης της παγκόσμιας αγοράς στον τομέα της προσθετικής και ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές ορθωτικών, αναπηρικών αμαξιδίων και εξωσκελετών.