Πρόσθετα Σιλικόνης

HD Silicone Prosthesis

Μην αφήνεις τίποτα και κανέναν να σε περιορίσει

Στην efthimioulab συνδυάζουμε τεχνολογία αιχμής, παράλληλα με τεχνογνωσία, που πηγάζει τόσο από την αγάπη που αντλούμε από τους πελάτες μας, όσο και από το πάθος μας που απορρέει από καλλιτεχνικές δημιουργίες χρόνων από σιλικόνη, βασισμένες στις επιστήμες της γλυπτικής και ζωγραφικής, με γνώμονα το βέλτιστο αισθητικό, ρεαλιστικό αποτέλεσμα.
Η εταιρεία μας διαθέτει ένα πλήρως εξοπλισμένο εργαστηριακό χώρο όπου αναλαμβάνουμε να δημιουργήσουμε κάθε τύπου κοσμητική πρόθεση όπως δάκτυλα, άκρα χείρα και πρόθεση άκρου ποδός.

Δίνουμε έμφαση και στην παραμικρή λεπτομέρεια

 Αποδίδουμε με ακρίβεια τα χρώματα με όλη τους τη φωτεινότητα, ώστε να “μπαίνει ζωή” στη σιλικόνη αντιγράφοντας ζωτικά στοιχεία όπως φλέβες, αγγεία, στίγματα, φακίδες κτλ
Οι ανατομικές λεπτομέρειες του κάθε μέλους είναι ξεχωριστές καθώς αφορούν τις πτυχώσεις και τους πόρους του δέρματος, ακόμα και τρίχες ή νύχια αν υπάρχουν
Έχετε δυνατότητα επιλογής tattoo για μία ακόμη πιο ξεχωριστή εμφάνιση
Κοσμητικά καλύμματα κάτω άκρων

Κατασκευές κάτω άκρων

Η κάθε κατασκευή είναι μοναδική,
είναι η δική σας

Οι παροχές μας σε κατασκευές κάτω άκρων αφορούν όλα τα ύψη: κνήμη, μηρό ακόμα και απεξάρθρωση ισχίου. Όλα είναι εξατομικευμένα, χειροποίητα με εκλεπτυσμένη καλλιτεχνική απόδοση τόσο χρωματικά όσο και ανατομικά. Υπάρχει δυνατότητα ακόμα και για πιο ιδιαίτερες λεπτομέρειες όπως τατουάζ ή πεντικιούρ!
Τα καλύμματα αυτά που ντύνουν το τεχνητό μέλος, το καθιστούν αδιάβροχο, οπότε απολαμβάνετε άνετα το μπάνιο στη θάλασσα. Επίσης λόγω της επιλογής ύψους στο πέλμα, μπορούν οι γυναίκες να φορέσουν τα αγαπημένα τους τακούνια και να ανακτήσουν την αυτοπεποίθηση τους. Η κάθε κατασκευή είναι μοναδική, είναι η δική σας.

Η εταιρεία μας παρέχει μια πλούσια γκάμα σε υψηλών προδιαγραφών κατασκευές από σιλικόνη. Αυτές αφορούν:

Μεμονωμένα δάχτυλα
Τμηματικά μέρη μιας παλάμης
Παλάμη σε καρπό
Παλάμη μέχρι αγκώνα
Παλάμη μέχρι πάνω από τον αγκώνα
Αποκατάσταση μέχρι τον ώμο

Η κάθε μία κατασκευή είναι μοναδική, στα δικά σας μέτρα και ακολουθεί βέβαια τόσο το δικό σας μοναδικό χρώμα με όλες του τις λεπτομέρειες σε κάθε σημείο διαφορετικό, όσο και το δικό σας σχήμα με κάθε ανατομική λεπτομέρεια (πτυχώσεις, αρθρώσεις, φλέβες…). Ακόμα και αν σας αρέσουν τα τατουάζ, μπορούμε να σας δώσουμε ακόμα και τη χαρά για ένα tattoo look γραμμικό ή έγχρωμο ακόμα.

Η κάθε κατασκευή είναι εξατομικευμένη

Η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι υποχρέωση για εμάς

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

Προσθέσεις παλάμης και δακτύλων

Οι προσθέσεις παλάμης αφορούν ολόκληρη παλάμη ή μέρος αυτής με κάποια δάκτυλα ή χωρίς καθόλου δάκτυλα. Δίνουμε μεγάλη έμφαση στη χρωματική δυναμική ώστε οι δεκάδες αποχρώσεις που κοσμούν ένα χέρι ή δάκτυλο να μπορούν να αποδοθούν και στο τεχνητό σας μέλος. Φλεβίτσες, αγγεία, στιγματάκια ακόμα και τρίχες ή νύχια αποτελούν για εμάς πρόκληση για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Οι γυναίκες μπορούν να απολαύσουν δίπλα μας ένα άψογο μανικιούρ και να εφαρμόσουν στα νύχια τους όλες τις μοντέρνες τάσεις της μόδας σε χρώμα, μήκος, 3D τεχνικές κ.τ.λ. Επίσης μπορείτε να φορέσετε και πάλι κοσμήματα και αξεσουάρ.

Προσθέσεις σιλικόνης τύπου Chopart

Στην Efthimioulab σας παρέχουμε λύσεις και για ακρωτηριασμούς τύπου Chopart, δηλαδή όταν αφαιρείται η περιοχή του πέλματος από τα μετατάρσιο περίπου μέχρι τα δάχτυλα μπροστά. Η πρόθεση σιλικόνης εφαρμόζει ακριβώς στο πέλμα και στοχεύει στην καλή στήριξη του ποδιού, ώστε να περπατάμε ελεύθερα και με σιγουριά. Παράλληλα συμπληρώνει την εικόνα του πέλματος σας, αφού αντιγράφουμε τα μεγέθη, το σχήμα και την ανατομία σας. Δίνουμε μεγάλη προσοχή στα χαρακτηριστικά που έχει ο καθένας ξεχωριστά, όπως φλέβες, αγγεία, αρθρώσεις, τένοντες και με τους εξειδικευμένους χρωματολόγους που εργάζονται με μεράκι για σας, δίνουμε τέτοια χρώματα στη σιλικόνη, ώστε αυτή να γίνεται η συνέχεια του ποδιού σας. Έτσι για πρώτη φορά έχει τη δυνατότητα τόσο ο άντρας, όσο και η γυναίκα να φορέσει τα αγαπημένα της πέδιλα και να κερδίσει τις καλύτερες εντυπώσεις με ένα άριστο πεντικιούρ. Κανείς δεν θα καταλάβει την διαφορά.

Προσθέσεις μύτης και αυτιών

Η ομάδα της Efthimioulab, αναλαμβάνει να αποκαταστήσει αισθητά ολόκληρη την περιοχή ενός αφτιού ή μύτης και ακόμη τμήματα αυτών. Με τις χρωματικές διαβαθμίσεις της σιλικόνης καλύπτονται και χάνονται τα ίχνη π.χ. μίας χειρουργικής επέμβασης και το μέλος καταλαμβάνει το χώρο ή το τμήμα που αντιστοιχεί.