Ορθωτική για την άθληση

Τομέας αθλητικών ορθωτικών

Γρήγορη επιστροφή μετά από τραυματισμό

Στις μέρες μας, ο αθλητισμός έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας των ανθρώπων. Στους επαγγελματίες αθλητές, ένας απρόοπτος τραυματισμός μπορεί να μειώσει τις αθλητικές τους επιδόσεις και να επιφέρει σοβαρά προβλήματα στην καριέρα τους. Ο τομέας αθλητικών ορθωτικών της Efthimioulab επικεντρώνεται στο να φέρνει λύσεις στους επαγγελματίες αθλητές μέσα από τη συνεργασία της με ιατρούς, φυσιοθεραπευτές και γενικότερα με ειδικούς στο χώρο της αθλητιατρικής.
Ο στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τον αθλητή να συνεχίσει να αθλείται το συντομότερο δυνατόν μετά από τον τραυματισμό του, καθώς αυτοί οι τραυματισμοί είναι δυνατόν να αποδειχθούν χρονοβόροι και να επιβραδύνουν την πορεία της καριέρας τους.
Η Efthimioulab, με την πολυετή εμπειρία της στην αθλητική ορθωτική, έχει συνεργαστεί ήδη με πολλούς επαγγελματίες αθλητές, οι οποίοι κατάφεραν να επιστρέψουν πολύ γρήγορα στο άθλημα τους.

Νάρθηκας γονάτου για ασκήσεις υψηλής έντασης

Οι τραυματισμοί στο γόνατο είναι από τους πιο συνηθισμένους τραυματισμούς που έχουν υποστεί πολλοί επαγγελματίες αθλητές, Οι περισσότεροι υποφέρουν από ρήξη του πρόσθιου χιαστού συνδέσμου, ενώ ένας σημαντικός αριθμός ανθρώπων υποφέρουν και από άλλα προβλήματα του γόνατος, όπως από τραυματισμό του οπίσθιου χιαστού συνδέσμου, των παράπλευρων συνδέσμων και των μηνίσκων, από σύνθετες αστάθειες του γόνατος, βλάβες στο χόνδρο, οστεοαρθρίτιδα, γόνατα που γέρνουν προς τα μέσα ή προς τα έξω και άλλα.
Ο πρόσθιος χιαστός σύνδεσμος, ο οποίος χρησιμεύει ως κεντρικός σταθεροποιητής, είναι αυτός που τραυματίζεται συχνότερα στην άρθρωση του γονάτου. Συνήθως, πέντε χρόνια μετά τον τραυματισμό του πρόσθιου χιαστού, πάνω από το 80% των ασθενών υποφέρουν από οδυνηρούς τραυματισμούς μηνίσκου, οι οπόιοι οδηγούν σε αρθροπάθεια.

Προστατευτική μάσκα καταγμάτων προσώπου RAPTOR

Με τη δύναμη της τελευταίας λέξης της τεχνολογίας

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

Μάσκα RAPTOR

Η μάσκα RAPTOR της Invent Medical είναι μία 100% προσαρμοζόμενη μάσκα, κατασκευασμένη μέσω τρισδιάστατης εκτύπωσης για την προστασία των αθλητών που υποφέρουν από κατάγματα στο πρόσωπο ή αναρρώνουν μετά από χειρουργική επέμβαση και για την πρόληψη τραυματισμού σε αθλήματα επαφής.
Κατασκευάζουμε ήδη μάσκες για αθλήματα όπως το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, το χάντμπολ και το ράγκμπι. Για οποιαδήποτε άθλημα η Efthimioulab μπορεί να κατασκευάσει μία μάσκα προσαρμοσμένη στο εκάστοτε πρόσωπο.

Με τη δύναμη της τελευταίας λέξης της τεχνολογίας

Η μάσκα RAPTOR είναι ένα εξαίρετο υβριδικό προϊόν που προέκυψε από τον συνδυασμό της κλινικής μας εμπειρίας, προηγμένου σχεδιασμού και της τελευταίας λέξης της τεχνολογίας, όπως η τρισδιάστατη σάρωση και εκτύπωση και αλγόριθμοι βελτίωσης ψηφιακού σχεδιασμού.
Η μάσκα έχει δοκιμαστεί ώστε να επιτευχθεί η μέγιστη αντοχή και προστασία. Ο σχεδιασμός της είναι λεπτός και ελαφρύς προσφέροντας άνεση, χωρίς να παρεμβαίνει στο οπτικό πεδίο.

Άλλοι αθλητικοί νάρθηκες

Εκτός από τους ειδικούς προσαρμοσμένους νάρθηκες, η Efthimioulab προσφέρει επίσης ένα ευρύ φάσμα ναρθήκων για όλες τις αρθρώσεις από κορυφαίους κατασκευαστές παγκοσμίως, για τη σταθεροποίηση των αρθρώσεων κατά τη διάρκεια των δραστηριοτήτων.
Αυτά τα προϊόντα τοποθετούνται μετά την αξιολόγηση της απαιτούμενης σταθερότητας και σύμφωνα με τις ιατρικές ενδείξεις.