«Εξελίξεις & Καινοτομίες στην Προσθετική & Ορθωτική Αποκατάσταση» – Εκδήλωση παρουσίασης προϊόντος “EXOPULSE Mollii Suit”

Την Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2023, στο Πάρκο Καινοτομίας Joist (Βαλτετσίου & Τριπόλεως), στη Λάρισα, θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση παρουσίασης του καινοτόμου προϊόντος διαχείρισης της σπαστικότητας “EXOPULSE Mollii Suit”, στο πλαίσιο των τελευταίων εξελίξεων και καινοτομιών στην Προσθετική και Ορθωτική Αποκατάσταση.

Η εταιρία Efthimioulab, σε συνεργασία με την εταιρία Ortholife συστήνουν στο κοινό της Κεντρικής Ελλάδας το κοστούμι Mollii. Πρόκειται για μία πρωτοποριακή, μη επεμβατική και χωρίς φάρμακα εφαρμογή ηλεκτροδιέγερσης σχεδόν σε όλο το σώμα για τη διαχείριση της σπαστικότητας.

Είναι κατάλληλο για παιδιά και ενήλικες με σπαστικότητα ή άλλες μορφές κινητικών δυσλειτουργιών. Σκοπός του είναι η βελτίωση της λειτουργικότητας του χρήστη μέσω της μείωσης των ανεπιθύμητων συνεπειών της εκάστοτε πάθησης. Σε αντίθεση με πολλές τεχνικές νευροδιέγερσης, που εστιάζουν μόνο σε συμπτωματικούς μύες, το Exopulse Mollii Suit ανακουφίζει από την σπαστικότητα και τον σχετικό πόνο διεγείροντας τους εξασθενημένους ανταγωνιστές του σπαστικού μυός. Αυτή η προσέγγιση βοηθά στην επανενεργοποίηση των σημάτων που αναστέλλουν φυσικά την υπεραντανακλαστική μυϊκή δραστηριότητα, προκαλώντας χαλάρωση των σπαστικών μυών. Αφορά ασθενείς με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας(MS), Εγκεφαλική Παράλυση(CP), Εγκεφαλικό, Κάκωση Νωτιαίου Μυελού.

Οι παρουσιάσεις θα πραγματοποιηθούν από τον κ. Δημήτρη Ευθυμίου, Προσθετικό-Ορθωτικό, CEO της Efthimioulab και τον κ. Ελευθέριο Σαμιώτη, Προσθετικό-Ορθωτικό, απόφοιτο του Salford University και CEO της Ortholife.

Διοργάνωση εκδήλωσης: Spirito Group